KulturaIzdvojeno

FOTO Projekt “Glumci u Gospiću” doživio treće izdanje uz atraktivni “Mila Show”

SRPANJ U GOSPIĆU

“Glumci u Gospiću” naziv je kulturnog projekta koji se održao sinoć, treću godinu zaredom, u sklopu programa Srpnja u Gospiću.


Manifestacija je nastala u suradnji Grada Gospića i umjetničke organizacije „Art Asić“ s ciljem povezivanja glumaca amatera i profesionalaca te njegovanja kulturne i kazališne scene u Gospiću.

Ovogodišnji program kulturnog projekta održao se u atriju gospićkog KIC-a uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Nakon svečanog otvorenja manifestacije izvedena je kazališna predstava Mila Show u izvedbi Mile Elegović uz goste Karlu Krmpotić i Dragu Asića.

Mila Elegović,Vinko Kraljević, Mladen Čutura, Goran Grgić, Mirela Brekalo, Adalbert Turner Juci i Tonka Mršić samo su neka od imena naše glumačke scene koja su svojom nazočnošću uveličala ovu manifestaciju.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close