Vijesti

FOTO Prezentacija airsofta građanima Gospića

U nedjelju poslijepodne AST Gospić je organizirao prezentaciju airsofta kao sporta svim građanima grada Gospića i okolice.

AST Gospić neprofitna je udruga koja se bavi igranjem i promicanjem Airsofta kao sportske djelatnosti na području grada Gospića i šire. Airsoft je moderan adrenalinski sport koji simulira razne scenarije vojne tematike, promovira i potiče boravak u prirodi, kretanje i druženje, te je izrazito popularan u Hrvatskoj i svijetu jer pruža jedan novi oblik adrenalinske zabave za širu populaciju.

AST Gospić osnovala je skupina entuzijasta s područja grada Gospića s ciljem da građanima grada Gospića i okolice približi prednosti bavljenja ovim sportom te je naša ideja već sada naišla na veliko zanimanje, rekao je Zrinko Dejanović, predsjednik AST Gospić

Upravo iz tog razloga organizirali su današnju prezentaciju s ciljem približavanja airsofta građanima grada Gospića, kao i upoznavanjem istih s radom udruge. Na samom događaju građani su imali priliku upoznati se s pravilima airsofta, opremom koju koriste, te se i sami okušati u pucanju iz airsoft replika pušaka i pištolja. Odaziv građana koji su htjeli provesti ugodno poslijepodne uz upoznavanje s jednim novim oblikom adrenalinske zabave je bio zadovoljavajući!

AST Gospić ovim putem se zahvaljuje Gradu Gospiću koji sufinancira ovaj projekt.

 

Izvor / Foto: LIKACLUB

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close