Nacionalna

FOTO Predsjednik Milanović s pripadnicima Obalne straže na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda „Omiš“ koji je izvršavao redovite zadaće nadzora i zaštite interesa Republike Hrvatske u teritorijalnom moru te u području ZERP-a.


Predsjednik je stekao uvid u sposobnosti obalnog ophodnog broda „Omiš“ te se uvjerio da pripadnici Obalne straže RH uspješno provode sve planirane aktivnosti na moru i u novonastalim okolnostima uzrokovanim širenjem virusa COVID-19.

Predsjednik je dao potporu HV-u, HRM-u i posebno članovima posade broda koji svoje zadaće izvršavaju stručno i profesionalno, poštivajući sve mjere samozaštite.

Uz Predsjednika Republike na plovidbi su sudjelovali potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close