VijestiTurizam

FOTO: Pogledajte kako je bilo prvog dana Instameeta na Plitvičkim jezerima!

Jučer je na Plitvičkim jezerima održan prvi dan Instameet vikenda, popularnog međunarodnog okupljanja poznatih Instagram korisnika s velikim brojem pratitelja, javlja The Plitvice Times.


Dvadesetak domaćih i inozemnih Instagramera uživalo je u snježnom ugođaju i dobroj hrani Općine Plitvička jezera i Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Nakon susreta i pozdrava u hotelu Jezero, fotografi i influenceri su obišli i fotografirali Nacionalni park Plitvička jezera. Napravili su nezaboravne uspomene i ono što je najvažnije, stvorili su fotografije i videozapise koji će završiti na računima društvenih mreža koji zajedno imaju više od milijun sljedbenika!

Nakon fotografske turneje organiziran je ručak u Ličkoj kući, gdje su gosti uživali u domaćim specijalitetima i upoznali kulturnu i gastronomsku baštinu plitvičkog kraja.

Pogledajte u galeriji fotografija kako je bilo prvog dana Instameeta na Plitvičkim jezerima!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close