VijestiTurizam

FOTO: Pogledajte kako je bilo na otvaranju 19. Jeseni u Lici!

Danas u 11 sati u  Gospiću je svečano otvorena 19. po redu izložbeno – prodajna i tradicijska manifestacija  „Jesen u Lici“.


U nazočnosti gradonačelnika Gospića Karla Starčevića, župana Ličko-senjske županije Darka Milinovića i brojnih uzvanika, izložbu je otvorio predsjednik hrvatskog sabora Gordan Jandroković. Na otvaranju je bila i najljepša Ličanka, Miss Hrvatske Tea Mlinarić koja će predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe u Kini.

Tijekom tri dana izlagači iz cijele županije, svih hrvatskih županija te Slovenije, Bosne i Hercegovine, Vojvodine i Makedonije posjetiteljima će predstavili svoje proizvode, tradiciju i običaje.

Kako je bilo na otvaranju 19. manifestacija Jesen u Lici, pogledajte u galeriji fotografija koju je snimio naš reporter!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close