VijestiTurizam

FOTO: Pogledajte kako je bilo drugog dana Zimskog sajma u Gospiću!

I drugi dan Zimskog sajma u Gospiću bio je pun zanimljivih aktivnosti!


Drugi dan Zimskog sajma u Gospiću je započeo u Muzeju Like prezentacijom ličkih božićnih običaja uz nastup Katedralnog zbora Sveta Cecilija.

Atmosferu na samom sajmu u Parku je zagrijavao Tamburaški orkestar Pučkog Otvorenog Učilišta “dr. Ante Starčević” Gospić. Posjetitelji sajma su razgledavali široku ponudu domaćih ličkih delicija i rukotvorina na štandovima raznih kreativnih radova udruga i OPG-ova, plesali i uživali u glazbi.

Najmlađi su se mogli zabaviti u Pučkom otvorenom učilištu “dr. Ante Starčević” uz modelatora balona i Djeda Božićnjaka. Nakon što je darivao djecu i fotografirao se s njima, Djed Božićnjak je predvodio povorku od Učilišta do Trga Stjepana Radića i putem pozivao posjetitelje sajma da mu se pridruže. Puštanjem lanterni na Trgu Stjepana Radića završio je Zimski sajam u Gospiću.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u galeriji!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close