FOTO – PLITVICE TIMES U DUBAIJU: Jedan od najvećih svjetskih turističkih sajmova pokazao ključne trendove i budućnost turizma

LIKACLUB

Turistički magazin The Plitvice Times u posjeti je Arabian Travel Marketu 2019 koji se održava u atraktivnom Dubaiju


Svjetska turistička scena okupila se u Dubaiju na arapskom sajmu turizma, koji slovi za jedan od najvećih  turističkih sajmova na svijetu. Fotoreporter The Plitvice Timesa se uputio na ovo zanimljivo putovanje kako bi čitateljima magazina The Plitvice Times prenio dio dojmova s onog što govori svjetska pozornica o turističkim brendovima, strategijama i budućnosti turizma.

Sajam je trajao od 28. travnja do 1. svibnja, a posjetili su ga predstavnici više od 150 zemalja svijeta. Kroz nekoliko dana održavanja sajma izabran je i najbolje uređeni štand sajma – onaj iz Maroka, a posebno atraktivan uređeni prostor imao je i Japan čija je Japanska Nacionalna Turistička Organizacija istaknula kako im je cilj luksuzni turizam, ali i fokus na Olimpijske igre koje će se održati u Tokiju.

Osim što su se mnoge države predstavile svojim turističkim proizvodima, a među njima i Hrvatska, fokus je bio naravno i na onaj domaći turizam, turizam Saudijske Arabije. Burj Khalifu primjerice godišnje posjeti oko 1,8 milijuna posjetitelja, a brojni gradski parkovi, izleti u pustinje i posebni sadržaji poput mogućnosti leta helikopterom iznad Dubaija, omogućavaju široku ponudu turistima  i značajan rast prihoda Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Više informacija i tekstova o Arabian Travel Marketu 2019 pronađite na naslovnici www.plitvicetimes.com, te Facebook stranici The Plitvice Times.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Plitvice Times

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u