VijestiScena

FOTO Pjevači amateri, najbolji plesni par i dodjela zahvalnica na zabavi u Gospiću

Sinoć se u Gospiću održala zabava povodom dana zaljubljenih Valentinova pod nazivom “Malo mi je jedan život s tobom” u organizaciji poznatog ličkog glazbenika Marijana Refka Pavletića i njegovog benda PreloParty.


Tijekom večeri okupljene u dvorani hotela Ana u Gospiću zabavljali su pjevači amateri koji su prošli u drugi krug na novogodišnjem natjecanju Prvi pljesak 18+: Stjepan Šarić Šare, Josip Lenić Jopa, Nikica Stilinović Garbun i Manuela Vidmar. A pri izvođenju ličkih narodnih pjesama u duetu Zvonimir Crnjak i Josip Štefančić.

Dok su izvođači stvarali dobru atmosferu, mnogi zaljubljeni parovi iskoristili su priliku da pokažu svoje plesne vještine. Tajni žiri je pažljivo pratio njihove korake kako bi na kraju večeri proglasio i nagradio najbolji i najljepši plesni par. U sklopu zanimljivog programa održala se tombola, a kao i na novogodišnjem Prvom pljesku 18+, svaka je bila dobitna.

Tokom večeri Marijan Refko Pavletić i PreloParty dodijelili su zahvalnice svima koji su pomogli u organizaciji novogodišnjeg Prvog pljeska 18+, a među njima zahvalnica je uručena i predstavniku našeg portala LIKACLUB, gospićkom fotografu Josipu Durdovu.

Pogledajte fotogaleriju iz Gospića!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close