VijestiSport

FOTO Pehar Zimskog malonogometnog turnira u Gospiću je u zraku – Zadrani osvojili prvo mjesto!

Sinoć je završio Zimski malonogometni turnir Gospić 2018./2019. Za bogati nagradni fond ukupne vrijednosti 42.000 kuna borilo se 18 ekipa, a Malonogometni klub Tin iz Zadra novi su prvaci.


U prvoj utakmici večeri ekipa Lucy’s boys je rezultatom 5:1 svladala CB Pekarnu FM i tako odnijela zasluženo 3. mjesto.

Prijavili smo se tek toliko da sudjelujemo. Igrali smo utakmicu po utakmicu, a na kraju u polufinalu smo sve krivo radili i nismo prošli u finale, ali danas smo to ispravili i osvojili treće mjesto. Opći dojam turnira je za 10! Od humanitarne akcije do jačine turnira i nagrada. Glavno je da smo sve odigrali i da smo se skupili za malog Kolačevića, da je bio fair play i da mu svi zajedno pomognemo da napravi od sebe najbolje što može, svi smo tu uz njega!, rekao je Lucijan Tomac iz ekipe Lucy’s Boys.

Utakmica za prvo mjesto odigrala se između ekipa MNK Tin Zadar i Autopraonica SAJO Bihać. Na samom početku moglo se vidjeti da će igra biti kvalitetna i dostojna finala, no Zadrani su prvi došli do vodstva i nedugo nakon toga do dominacije nad cjelokupnom utakmicom. Završni rezultat finalne utakmice je 4:0 za MNK Tin Zadar koji su ujedno pobjednici i prvaci ovogodišnje Zimske malonogometne lige.

Fantastičan turnir, svaki dan pune tribine, što više možeš poželjeti? Nadam se da će se ovako nastaviti i da se vidimo i dogodine. Biti pobjednikom je fantastičan osjećaj!, rekao je Duje Bašćevan iz Malonogometnog kluba “Tin” Zadar.

Drugi put smo na ovome turniru, prije dvije godine smo također bili u finalu. Želim pohvaliti cijeli turnir i organizaciju i ovu humanitarnu svrhu što smo pomogli ovom dečku i nadam se da će brzo ozdraviti. Želim pozdraviti i svu publiku koja je bila ekstra, fair play navijanje. Vidimo se opet!, rekao je Ahmed Fajković iz ekipe Autopraonica SAJO Bihać.

Gospić pokazao veliko srce

Organizatori su i više nego zadovoljni odazivom i samom igrom svih ekipa, ali i mnogobrojnom publikom koja je dolazila na sve utakmice i popunjavala gospićku gradsku sportsku dvoranu. Završnica zimskog malonogometnog turnira “Gospić 2018/2019” odigrana je pred 800 gledatelja. Iznimno su ponosni i zahvalni svima koji su se odazvali humanitarnoj akciji i pomogli svojim donacijama za oporavak mladog Josipa Kolačevića. Posljednja tri dana turnira prikupljene su donacije u iznosu od 47.820 kuna koje su organizatori uručili Josipovom bratu i sestrama.

Očekivanja ne da su ispunjena, nego je ovo sve bilo nešto veličanstveno. Ovo je najkvalitetniji malonogometni turnir do sada u Gospiću, iako je bilo i prošlih godina vrlo kvalitetnih i dobrih momčadi i ekipa. Zadnja tri dana igrali smo humanitarni dio za našeg Josipa Kolačevića, pokazali veliko srce u Gospiću i pokazali da grad Gospić diše kao jedan kada su ovakve stvari u pitanju. 47.820 kuna prikupljeno je u ova zadnja tri humanitarna dana za našeg Josipa. Čestitam svim ekipama i zahvaljujem svim sudionicima. Čestitam pobjednicima, Malonogometnom klubu “Tin” iz Zadra, čestitam i našim gostima iz Bihaća, Autopraonici Sajo. I ove godine smo imali turnir međunarodnog karaktera, rekao je Igor Šuper.

Na kraju večeri uručene su nagrade ekipama koje su osvojile prva četiri mjesta te diplome sucima i svima koji su pomogli u organizaciji turnira. Najboljim strijelcem turnira proglašen je Deni Kolega, najbolji igračem Toni Katalinić, dok je najbolji golman Toni Čućija, svi iz ekipe MNK Tin Zadar. Nagradu za fair play osvojio je MNK Kruševo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj galeriji fotografija!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close