Sport

FOTO: PD “Gromovača” Otočac sudjelovalo je na 24. Zimskom usponu na Viševicu

Planinarsko društvo Strilež iz Crikvenice jučer je bilo domaćin 24.  po redu Zimskog uspona na Viševicu.  Ove godine okupio se poprilično veliki broj planinara, više od 300, iz cijele Hrvatske i šire.


Staza vodi od planinarskog doma Vagabundine kolibe na Ravnu (864 mnm), do vrha Viševice (1428 mnm). Početak staze je na raskrižju udaljenom oko 700 metara od Vagabundine kolibe u smjeru Linča. Na stazi dužine oko 5 i pol kilometara i 564 metara visinske razlike planinari su se susretali sa promjenama na tlu, od lišća, blata, kamenjara pa sve do snijega i leda. Uspon je trajao oko 2 i pol sata.

Između ostalih na ovom usponu sudjelovali su i članovi Planinarskog društva Gromovača iz Otočca (njih 17 +  pas Džeki koji ih vjerno prati na svakom pohodu). A kako je to sve izgledalo i jesu li uspjeli doći do vrha pogledajte u fotogaleriji!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Viktorija Rogić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close