VijestiTurizam

FOTO Otvoren 13. Božićni sajam u Otočcu

Mnoštvo izlagača, raznovrsna ponuda i božićna atmosfera obilježili su prvi dan tradicionalnog, 13. po redu Božićnog sajma u Otočcu.


Suveniri, božićni ukrasi, drvene eko igračke, proizvodi od meda, čajevi, nakit i razne delicije ovog kraja samo su dio bogate ponude dvodnevne sajamske manifestacija koja se ovog vikenda održava u sklopu Adventa u Otočcu.

Sve je počelo u subotu točno u podne, kada je “Božićna čarolija u Gackoj” svečano otvorena uz nastup mješovite pjevačke skupine Folklornog društva Gackoga pučkog otvorenog učilišta koja je otpjevala hrvatsku himnu, nakon čega je uslijedio bogati kulturno-zabavni program uz glazbenu pratnju GS Big Banda sve do 20 sati.

U sportskoj dvorani Srednje škole u Otočcu svoje proizvode izložilo je oko 50 izlagača iz cijele Hrvatske, a posjetitelji u potrazi za božićnim darovima, kako za sebe tako i za svoje najmilije, uistinu su imali veliki izbor. U sklopu programa održala se i humanitarna akcija „Kaput toplog srca“, a kao i uvijek prvi dan sajma zatvorio je atraktivan Božićni show otočkih frizera.

Drugi dan Božićne čarolije u Gackoj, u nedjelju 22. prosinca, bit će tradicionalno posvećen djeci. Nastavlja se izlaganje tradicionalnih proizvoda i rukotvorina, kao i zabavni program za sve posjetitelje, a sajam će posjetiti i sam Djed Božićnjak.


 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Nino Salkić

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close