Lifestyle

FOTO: Održana je redovna skupština Planinarskog društva Gromovača iz Otočca

Jučer je u dvorani Đačkog doma Fortica u Otočcu održana redovna skupština Planinarskog društva Gromovača iz Otočca.


Skupštini je prisustvovalo 50-tak članova društva. Na skupštini je izneseno izvješće o radu gdje je, između ostaloga, spomenuto pokretanje postupka legalizacije Careve kuće na Bregovači te izrada žiga za Carevu kuću i sudjelovanje Gromovače u projektu „Sigurne šume srednjeg Velebita“ – HGSS stanica Gospić. Dogovoreno je održavanje radionica sa studentima arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i suradnja s arhitektom Loher-Pavelić zbog izrade idejnog rješenja osnove Careve kuće. Na skupštini je bilo govora i o nabavi majica sa logom društva, naljepnica, zastavica, kalendara itd.

Dodijeljeno je priznanje gospodinu Draženu Grahovcu za doprinos razvoja Društva te je gospodinu Anti Plavčiću Plavcu dodijeljena povelja kao počasnom članu društva za razvoj planinarstva u Otočcu.

Odabrani su novi članovi skupštine i izrađen je program i plan izleta za 2018.godinu.  Među istaknutijim projektima su organiziranje Opće planinarske škole koja će započeti 23. travnja i trajati do 27. svibnja te nabavka planinarske opreme, održavanje planinarskih staza, tečajevi za markaciste itd.

Članovi su nakon skupštine druženje nastavili uz domjenak.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Toni Orešković

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close