VijestiScena

FOTO Nera Prpić i Mateo Prša apsolutni pobjednici Prvog pljeska!

21. tradicionalna glazbena manifestacija “Prvi pljesak” sinoć je napunila dvoranu Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante Starčević u Gospiću.


Roditelji i prijatelji došli su podržati natjecatelje koji su se prijavljivali u dvije kategorije – učenici osnovne škole od 5. do 8. razreda te učenici srednje škole.

Pobjednike se biralo također u dvije kategorije – za prvog pobjednika je glasovala publika, a drugog pobjednika birao je stručni žiri koji se sastojao od 5 članova: Marinela Božić, Debora Lukac, Dino Jelinić, Milan Jovančević – Mišo i Mario Milovac. 

Ovogodišnji natjecatelji u kategoriji “Osnovna škola” bili su:

Antea Žarković – Dunav (Učiteljice), Lorna Petanović – Zombie (The Cranberries)pratnja na gitarama Antea Jelača i Matija Uzelac, Iva Pezelj – Ako te pitaju (Petar Grašo) pratnja na gitari Petar Golik, Pavla Starčević – Život nije siv (Mia Dimšić), Nera Prpić – Mercy (Duffy), Ana Žarković – Ima dana (Magazin), Mateo Dizdar – Miljacka ( Halid Bešlić) 

U kategoriji “Srednja škola” nastupili su:

Nikola Frković – Uzmi me kad hoćeš ti (Crvena jabuka), Karla Savatović – A i ti me iznevjeri (Bijelo dugme), Barbara Jurković – Jesen u meni (Parni valjak), Mateo Prša – Tišina (Marko Tolja)

Žiri i publika suglasni

Pobjednica ovogodišnjeg Prvog pljeska u kategoriji osnovne škole i po izboru stručnog žirija i po izboru publike je NERA PRPIĆ s pjesmom Mercy (Duffy), a pobjednik u kategoriji srednje škole također po izboru stručnog žirija i po izboru publike je MATEO PRŠA s pjesmom Tišina (Marko Tolja).

Kako su publika i stručni žiri bili suglasni oko pobjednika, Nera i Mateo odnijeli su svatko po dvije nagrade. Program Prvog pljeska vodila je Hela Radović, a kao specijalni gost večeri nastupio je Endi Schrotter.

Pogledajte galeriju fotografija!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close