LifestyleTurizam

FOTO Nebo iznad Like u objektivu Josipa Durdova

Tamno nebo posuto zvijezdama jedan je od najljepših prizora u prirodi, kojemu se ljudi dive već tisućama godina.


Područje Like svjetlosno je najmanje zagađen dio Hrvatske, a prelijepe noćne fotografije zvjezdanog neba i Mliječne staze iznad Prozora, Čovića i Ličkog Lešća snimio je naš reporter Josip Durdov.

Josip je fotograf amater iz Gospića, a fotografijom se bavi iz hobija posljednjih 6 godina. Osim što je reporter LIKACLUB-a i volonter u gospićkim udrugama, prije dvije godine dobio je i veliko priznanje od Nikona – proizvođača fotografske opreme i fotoaparata. Povodom stote godine osnutka Nikona, na provedenom regionalnom natječaju “Ja sam 100”, Josip je sa svojom fotografijom ušao u 100 najboljih u regiji. Iste godine Josip je dobio i nagradu za najbolju fotografiju „Zeleni cvijet“ u organizaciji TZ Grada Gospića.

Pogledajte kako izgleda Lika u malo drugačijem svjetlu – onom zvjezdanog neba!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov Photography

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close