Ličko-senjska županijaEuropa

FOTO Napokon uređen i stadion na Ličkom Osiku

Dugi niz godina zapušteni stadion na Ličkom Osiku napokon je obnovljen. Prvi koraci u revitalizaciji stadiona na Ličkom Osiku započeli su u kolovozu 2017. godine kada je osposobljen sustav navodnjavanja, odnosno omogućeno polijevanje travnate površine.


Prošle godine svlačionice su dobile novi krov i nadstrešnicu, a uređeni su i sanitarni čvorovi te dovedeni u funkcionalno stanje. Napravljen je i novi sanitarni čvor u prostorijama namijenjenima za suce i delegate.

Ove godine izmijenjene su stare elektroinstalacije koje su predstavljale sigurnosni rizik te su obnovljene stepenice na ulazu u svlačionice. U tijeku su radovi na uređenju prostorija za suce i delegate koji se odnose na bojanje zidova i gletanje, postavu knaufa te ugradnju drvenih vrata.

“Sve ove radove u potpunosti je financirao Grad Gospić. Stoga se nadamo da će ovako obnovljen stadion bit još ljepše i ugodnije mjesto na kojem će svoje vrijeme u sportu i rekreaciji provoditi igrači svih uzrasta, ali i mještani Ličkog Osika”, poručili su iz Grada.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close