Ličko-senjska županijaEuropa

FOTO Napokon uređen i stadion na Ličkom Osiku

Dugi niz godina zapušteni stadion na Ličkom Osiku napokon je obnovljen. Prvi koraci u revitalizaciji stadiona na Ličkom Osiku započeli su u kolovozu 2017. godine kada je osposobljen sustav navodnjavanja, odnosno omogućeno polijevanje travnate površine.


Prošle godine svlačionice su dobile novi krov i nadstrešnicu, a uređeni su i sanitarni čvorovi te dovedeni u funkcionalno stanje. Napravljen je i novi sanitarni čvor u prostorijama namijenjenima za suce i delegate.

Ove godine izmijenjene su stare elektroinstalacije koje su predstavljale sigurnosni rizik te su obnovljene stepenice na ulazu u svlačionice. U tijeku su radovi na uređenju prostorija za suce i delegate koji se odnose na bojanje zidova i gletanje, postavu knaufa te ugradnju drvenih vrata.

“Sve ove radove u potpunosti je financirao Grad Gospić. Stoga se nadamo da će ovako obnovljen stadion bit još ljepše i ugodnije mjesto na kojem će svoje vrijeme u sportu i rekreaciji provoditi igrači svih uzrasta, ali i mještani Ličkog Osika”, poručili su iz Grada.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close