Film i TVIzdvojeno

FOTO Najbolje izjave iz “Večere za 5 na selu”: “Ja svoju kobasicu ne dam lako!”

USUSRET NOVOJ SEZONI

Neupitno je da publika voli pratiti „Večeru za 5 na selu“ zbog dobrih jela i zanimljivih recepata koje kandidati pripremaju, ali jasno je i to da na kraju svake večere gledatelji nestrpljivo iščekuju čuti komentare na jela, kao i ocjene koje natjecatelji daju domaćinu.


Zapravo, zasigurno većina gledatelja jednostavno obožava komentare za večerom jer se među njima uvijek nađu izjave koje se još dugo pamte i prepričavaju prijateljima.

Tijekom jedanaest sezona RTL-ova zabavnog kulinarskog showa „Večera za 5“ moglo se čuti mnoštvo takvih „provala“, a ususret novoj, dvanaestoj sezoni „Večere za 5 na selu“, izdvojili smo dvanaest najboljih izjava iz prošle sezone popularne emisije.

A kako svaka večera započinje s pićem dobrodošlice, to je prvo na tapetu za komentare. „Aperitiv je bio zločest“,

Aperitiv izgleda kao kokošji abortus“, „Poslije rakije je sve ravno kao Slavonija“ i „Ušlagirani smo“ samo su neke od izjava koje su uvijek veseli kandidati kazali nakon „jedne kratke“.

Nakon aperitiva počinje posluživanje večere – predjela, glavnog jela i deserta, od koje natjecatelji uvijek imaju velika očekivanja pa do najmanjih detalja seciraju sve ponuđeno na tanjuru.

Ćufte nisu imale dušu“ i „Što sad u tom sosu radi kivi?“ izjave su nezadovoljnih gostiju čija nepca nisu bila zadovoljna, a još kad se za istim stolom nađu mesojedi i vegani, stvar se totalno zahukta i rasprava je neizbježna.

Razlog zbog kojeg ne jedete pse je isti taj zbog kojeg ja ne jedem teletinu“, jedni su od argumenata vegana, dok s druge strane uvijek postoje oni koji vegansku prehranu, u najmanju ruku, smatraju neobičnom – „Strah me slanutka!“

A kad, pak, gost ostane gladan, ne preostaje mu ništa drugo nego utjehu potražiti u obližnjoj pekari: „Nisam se najeo, navratit ću po burek!“

Ponekad se za stolom jave i simpatije među kandidatima pa počinju frcati iskrice, ali ipak se granica negdje mora povući: „Ja svoju kobasicu ne dam lako!“

No bez obzira na komentare, najvažnije je da se domaćin osjeća samouvjereno i zadovoljno s onim što je pripremio pa će na kraju i ocjene biti dobre: „Ja sam fin, nježan i neizbježan! Ojoj!“

U svakom slučaju, show „Večera za 5 na selu“ neiscrpan je izvor zabave, ludih komentara, ukusnih (ali i onih manje ukusnih) jela te dobrih recepata i, naravno, savjeta: „Nosim rakiju sa sobom jer mislim da je to dobro za pranje zubi ujutro!“

Zanimljivih kandidata, vesele atmosfere, prekrasnog krajolika, tradicionalnih i modernih jela, ali i svađa i „podvala“ te mnoštvo zabavnih komentara gledatelje očekuje i u novoj sezoni „Večere za 5 na selu“ uskoro na RTL-u!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close