VijestiSport

FOTO MNK Vrhovine je pobjednik Memorijalnog malonogometnog turnira Mario Cvitković-Maka!

U subotu 28.prosinca u Sportskoj dvorani srednje škole Otočac održana je završnica 12. Memorijalnog malonogometnog turnira “Mario Cvitković – Maka”.


U prvoj utakmici večeri za treće mjesto su se borile ekipe MID & SSD Zagreb i Lika Boys. Nakon raspucavanja penala MID & SSD Zagreb je rezultatom 7:6 svladao Lika Boyse i tako odnio zasluženo 3. mjesto. U susretu za prvo mjesto MNK Vrhovine je nadjačao ekipu VIA Senj te postao pobjednik i prvak ovogodišnjeg turnira.

S protivnicima iz finala smo igrali već u grupi, tad smo odigrali 2:2 i bila je čvrsta utakmica. Ova utakmica je bila isto jako dobra, mogla je u bilo kojem trenutku prevrnuti na njihovu stranu, Vodili smo s 2 razlike, na kraju su protivnici preokrenuli na njihovu stranu. Psihički nas je to dosta pogodilo, no izgurali smo do kraja i po meni pobjeda je zaslužena, rekao nam je jedan od igrača MNK Vrhovine.

Najboljim strijelcem turnira proglašen je Antonio Mazzarolli  iz ekipe VIA Senj, najbolji igračem Danijel Matković iz ekipe MNK Vrhovine, dok je najbolji golman  Igor Baričević iz VIA Senj.

Na kraju večeri ekipama i najboljim igračima su uručene medalje, pehar i zahvalnice te novčane nagrade u ukupnoj vrijednosti 20.000 kuna – za 1.mjesto 12.000,00 kuna, za 2.mjesto 6.000,00 kuna i treće mjesto 2.000,00 kuna. Pobjednici su dobili i prijelazni pehar koji im je uručio Dario Cvitković, brat Maria Cvitkovića- Make.

 Ovaj turnir je najstariji u županiji i vrlo dobro posjećen. U finalu je bilo igrača iz prve, druge, treće i četvrte hrvatske malonogometne lige što govori o kvaliteti turnira, rekao je Željko Tonković, trener MNK Otočac.

Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj galeriji fotografija!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close