GradskaPolitika

FOTO Milinović preuzeo vlast u Gospiću: “Danas krećemo u borbu za bolji grad”

Danas je u Uredu gradonačelnika Grada Gospića obavljena primopredaja vlasti nakon održanih izbora.


Povjerenik Vlade RH Josip Brozičević predao je dužnosti novoizabranom gradonačelniku Darku Milinoviću i njegovom zamjeniku Ivici Kovačeviću. Svečanom činu primopredaje vlasti te za tu priliku pripremljenih dokumenata prisustvovao je i bivši gradonačelnik Karlo Starčević koji je novom gradonačelniku zaželio da nastavi tamo gdje je on stao krajem prošle godine.

“Želim novom gradonačelniku puno uspjeha u izgradnji potrebite infrastrukture koja je potrebna gradu da bi se počeli vraćati naši bivši stanovnici i da bi Gospić postao atraktivan za one koji misle naseliti Gospić”, rekao je Starčević.

Novi gradonačelnik Milinović zahvalio je Starčeviću i istaknuo da je na primopredaji zatekao dobro stanje. Rekao je da su on i Starčević primjer uspona i padova u njihovim odnosima, no kada je Gospić u pitanju obojica su znali ostaviti iza osobne probleme.

Zahvalio je povjereniku na dobroj suradnji tijekom tri mjeseca te na dokumentu koji je pripremio zajedno sa stručnim službama.

“Ovaj dokument koji sam sad pročitao ulijeva nadu i ulijeva povjerenje da uistinu ovaj grad već u idućim mjesecima vidi i osjeti određene napretke – građani u svom životu, a grad u svojoj vizuri“, rekao je Milinović.

Poručio je da on i zamjenik danas kreću u borbu za bolji grad, a neće se libiti koristiti iskustvom dosadašnjeg gradonačelnika, kao i svih onih koji svojim znanjem i spoznajama mogu pomoći ovom gradu.

F

 

Foto: Hrvoje Kostelac

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close