Ličko-senjska županijaPolitika

FOTO Migranti ostavljaju nered po šumama, a ostavljaju i putokaze!

Činjenica je da se problem ličke migrantske krize širi, o čemu svjedoče i svakodnevne dojave naših čitatelja o situacijama s terena.

Jedna takva došla je jučer u obliku nekoliko fotografija koje su zabilježene kod Smoljanca, prema Autokampu Korana. Fotografije pokazuju smeće koje migranti ostavljaju u šumi, ostatke hrane i stare odjeće, te konzerve i plastične boce i vreće.

Uz to, dojava s terena dokazuje nam i da migranti razvijaju načine orjentacije na terenu. Na kamenje u šumi crtaju zelene strelice, što je očito “migrantska” šifra za smjer u kojem se moraju kretati. Ovo je posljednji otkriveni način usmjeravanja plitvičkim i ličkim šumama, a u medijima se već pisalo da postoje migrantske grupe na društvenim mrežama putem kojih se dogovaraju rute i najsigurnija područja gdje se može bez nadzora policije prijeći granica.

Posljednje informacije govore da je u Bihaću trenutno i do 10 000 migranata koji se pripremaju za seobu prema Europskoj uniji.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Foto čitatelja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close