KontinentalniIzdvojenoPromo

FOTO Mališani uživali u plesu i zabavi na dječjem maskenbalu u Korenici

U organizaciji Općine Plitvička Jezera i Turističke zajednice Općine Plitvička Jezera danas je u Korenici održan dječji maskenbal.


Male maškare i njihovi roditelji okupili su se u velikom broju u dvorani KIC-a Korenica kako bi uživali u zabavnom programu koji je uključivao animatore, ples pod maskama i modeliranje balona. U šarolikom i maštovitom društvu bilo je princeza, vještica, dinosaura, kauboja, gusara i superjunaka.

Dodatak čarolije ovoj veseloj proslavi dao je mađioničar Vladimir koji je svojim magičnim trikovima razveselio mališane. Najbolje maske su dobile nagradu, a nisu izostale ni tradicionalne pokladne slastice – krafne.

Djeca i roditelji su proveli jedno zabavno poslijepodne, a kako je sve izgledalo pogledajte u velikoj galeriji fotografija!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club / Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close