VijestiScena

FOTO Likosi, GS Big Band i Gloria žestokom svirkom obilježili treću večer GROCKSA u Gospiću!

U prepunom atriju Kulturno informativnog centra Gospić sinoć je održan treći u nizu koncerata ovogodišnje gospićke rock scene.


Treća večer GROCKSA bila je rezervirana za gradske rock snage – domaće bendove Gloriu, Likose i GS Big band.

Žestokom svirkom atmosferu su prvo zagrijali Likosi, jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih gospićkih bendova. U nastavku večeri pred odlično raspoloženom publikom nastupio je GS BIG BAND – gospićka grupa s mladom postavom koja je izvela neke od najpoznatijih domaćih i stranih rock klasika, dok je treći dio večeri rocka u Gospiću obilježio odličan nastup Glorie, još jednog dugovječnog gospićkog benda.

Glazbenu rock scenu u Gospiću organizira Kulturno informativni centar Gospić, a svi koncerti se održavaju pod pokroviteljstvom Grada Gospića. U subotu 27. srpnja s početkom u 22 sata ne propustite četvrti i posljednji koncert ovogodišnjeg GROCKSA kada će zvijezde večeri biti Silente i Lika Kolorado!

Dio atmosfere s treće večeri Grocksa donosimo u galeriji fotografija:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close