VijestiGrad ZagrebTurizam

FOTO – LIKA CAVE TREKK ODUŠEVIO! Poznati su pobjednici prvog pećinskog trekinga

Lika Cave Trekk u Perušiću još traje. Natjecatelji triju kategorija završili su sa svojim trekingom, te se čeka dolazak svih natjecatelja u Ultra kategoriji koja je najintenzivnija. 


Poznati su pobjedici svih četiri kategorija Lika Cave Trekka, Light, Active, Challenger i Ultra.
U ženskoj konkurenciji pobjedile su Svjetlana Višnić u Light kategoriji sa vremenom od 1:26:26; Helena Gleđa Active kategoriji sa vremenom od 1:51:37; Petra Kontić u Challenger kategoriji sa vremenom od 3:25:59; i Jelena Brezak u Ultra kategoriji sa vremenom od 7:56:08.

U muškoj konkurenciji pobijedili su Kruno Lepoglavec u Light kategoriji sa vremenom od 1:05:34; Ante Živković u Active kategoriji sa vremenom 1:31:50; Zoran Komar u Challenger kategoriji sa vremenom od 3:11:27; Andraz Hribar u Ultra kategoriji sa vremenom od 6:50:34.

Nakon sportskog dijela događanja na redu je onaj društveno zabavni, u tijeku je crtanje grafitera Lunara i Lovepushera, a također je pred nama i koncert grupe Vatra u pećini Samograd. Na kraju događaja, od 21.00 sat u centru Perušića je finalni zabavni dio događaja. Još stignete biti dio najuspešnijeg sportskog događaja u Lici ovog ljeta!

Pogledajte foto galeriju dosadašnjeg dijela događaja.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close