VijestiTurizam

FOTO Legende Plitvičkih dolina uspjele; posjetitelji upoznali Kvaternika i pogledali Winnetoua pod zvijezdama u Drežniku

Četvrtu godinu zaredom događanje kod kule privuklo veći broj posjetitelja


Plitvičke doline kao druga najposjećenija kontinentalna destinacija u 2018. godine već četiri godine zaredom prisjeća se svoje duge povijesti kroz Legende Plitvičkih dolina. Manifestacija je to koja se prošle subote održala u Starom gradu Drežniku kod kule, autentičnoj lokaciji iznad rijeke Korane. Organizator je bila Turistička zajednica općine Rakovica.

Događanje je počelo u 17 sati, a posjetitelji su svoju avanturu počeli vožnjom na quadovima i u buggy-jima dviju tvrtki koje se bave organizacijom sadržaja u Rakovici i okolnom području. Avantura je bila zagarantirana, i besplatna za sve posjetitelje.

Zatim je svaki posjetitelj ušao u svijet Legendi, kroz knjigu koja je predstavljala drugi svijet. Korana, Crna kraljica, Japod, Eugen Kvaternik i Serežani, posjetiteljima su ispričali svoju priču o važnosti i njihovoj ulozi u stvaranju priče Plitvičkih dolina i Rakovice.

Svi posjetitelji zatim su uživali u predstavi za djecu u izvedbi Pokoloko teatra, nakon čega se gledao film Winnetou 3 iz 1965. godine. Film je polučio velik interes javnosti, a posjetitelji su imali priliku vidjeti čak desetak minuta filma koji su snimljeni na Plitvičkim jezerima.

Događaj je dobio mnoge pohvale posjetitelja, iako se očekivao veći broj domaćih gostiju.

Pogledajte fotogaleriju u nastavku!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close