VijestiGrad ZagrebScena

FOTO: Kuzma i Shaka Zulu u Tvornici kulture proslavili 25 godina na sceni

„Prošlo je već 25 godina iako se čini kao da je bilo jučer. Mislim da smo se tek sada zagrijali na radnu temperaturu“, rekao je Saša Kuzmić Kuzma. Proteklog vikenda napravili su sjajnu atmosferu u zagrebačkoj Tvornici kulture te priredili zabavu kakvu samo može ovaj splitski duo.


Tijekom 25 godina postojanja stvorili su niz hitova koji su i danas popularni kod mlađe i starije publike. Kuzma se kratko osvrnuo i na veliki uspjeh zadnjeg singla „Ljeto“ koji je završio i na nacionalnoj Top 40 listi singlova:

Ova pjesma je u stilu starog hita „Lito ide mala“, a koja se svidjela i nama i publici. Nešto je mekšeg stila od ostalih pjesama koje su malo provokativne i napadačke. Ispala je pun pogodak, broj lajkova na YouTube-u je ispod prirodnog broja hejtera tako da je to vrhunski uspjeh.

Četvrt stoljeća na hrvatskoj glazbenoj sceni obilježila su 4 studijska albuma Kuzme & Shaka Zulu te brojni hitovi koji su izvedeni na dvosatnom koncertu. Publika je na kraju dvojac vratila na bis čak dva puta. „Prva liga“, „Idemo na more“, „Lito ide mala“, „Sidin na zidiću“, „Vozimo se, vozimo“, „Party (ruke gore)“, „U mojoj ulici“, „Najljepše oči Trogira“, samo je dio repertoara izvedenog na koncertu u Tvornici kulture.

Energija je bila na vrhuncu tijekom cijelog nastupa, a sretna lica publike pokazala su koliko je s godinama ovaj splitski dvojac postao popularan. Prošle godine objavljen je „The Best Of Collection“ Kuzme & Shaka Zulu, što nije kraj njihovih diskografskih aktivnosti jer su dečki rekli kako imaju još puno toga pokazati.

Do kraja godine vraćaju se još jednom u Zagreb gdje će nastupiti na Sveučilišnoj Brucošijadi, a početkom sljedeće godine možemo očekivati novu poslasticu ovog kreativnog dvojca.

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Nikola Knežević

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close