VijestiScena

FOTO Koncertom grupa Silente i Lika Kolorado završio GROCKS 2019.

Koncertom grupa Silente i Lika Kolorado sinoć je završio GROCKS 2019.


Nakon fenomenalnog Jure Stublića na otvorenju ovogodišnjeg GROCKSA, druge večeri koju je obilježio odličan nastup TBF-a i Barbare Munjas, te žestoke svirke domaćih bendova Likosa, Glorie i GS Big Band-a, i posljednji koncert ovogodišnje gospićke rock scene napunio je Atrij Kulturno informativnog centra Gospić.

Početak večeri obilježio je odličan nastup zagrebačke indie rock grupe Lika Kolorado koja je zasvirala pjesme sa svog albuma prvijenca “Smiješ zaurlat”, ali i predstavila novi singl “Gospođa” koji najavljuje izlazak novog albuma u jesen ove godine.

U nastavku večeri pozornicu je preuzela dubrovačka pop rock grupa Silente koja je izvedbom svojih najvećih hitova poput “”Terca na tišinu”, “Lovac na čudesna” i “Čudna ili čudesna” oduševila i rasplesala odlično raspoloženu gospićku publiku.

Ovim koncertom na najbolji mogući način zatvorena je gospićka rock scena koja se i ove godine održala u organizaciji Kulturno informativnog centra Gospić i pod pokroviteljstvom Grada Gospića.

Dio atmosfere s četvrte večeri Grocksa donosimo u galeriji fotografija:

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close