VijestiScena

FOTO Koncert jazz dive Denise Jannah održao se u centru Novalje

Sinoć se u Novalji na Trgu Alojzija Stepinca održao koncert jazz dive iz Nizozemske Denise Jannah.


Porijeklom iz Surinama, ova dama jazza vokalna je pedagogica s diplomom Konzervatorija u Hilversumu. Njena karijera traje više od četiri desetljeća, a objavila je nekoliko turneja te ima nekoliko svjetskih turneja.

U travnju 2009. Jannah je za svoje zasluge dobila odlikovanje od kraljice Nizozemske. Iduća godina počela je zanimljivom turnejom (Rosenberg Soul Show) po nizozemskim kazalištima,a zajedno s glasovitim Triom Rosenberg i posebnim gostima poput američkoga pjevača Dennisa LeGreea pjevale su se kombinacije gypsy swingasoula i gospela.

U travnju 2012. diskografska kuća Blue Note Records objavila je tri CD-a s pjesmama Denise Jannah (Best OfThe Blue Note Years). U siječnju 2013. izašao je dvostruki album Live in Johannesburg na kojem gitaru svira Wolf Martini.

Sinoć je Denise Jannah nastupila u centru Novalje, pogledajte nekoliko fotografija!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Novalja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close