KolumneLifestyle

Foto Klub Gospić poziva na tečaj osnova fotografije u KIC-u! 

Tečaj fotografije usmjeren na osnove digitalne fotografije uskoro će se održati u Lici – najavili su nam iz Foto Kluba Gospić


S obzirom da ljubitelji fotografije često nemaju ovakvu priliku sudjelovati tečajevima fotografije u Ličko-senjskoj županiji, iz Kluba pozivaju sve zainteresirane na prijave i uvodno predavanje koje će se održati 29. veljače 2016. u gospićkom Kulturno informativnom Centru.

Tog dana na rasporedu je uvodno predavanje koje će održati Franjo Starčević iz Gospića, dugogodišnji profesionalni fotograf i ljubitelj fotografske umjetnosti, zajedno s ostalim članovima Kluba.

Predznanje o fotografiji nije potrebno jer je tečaj za entuzijaste i sve one koji vole fotografiju, a isto tako napomenuo bih da nije potrebno imati posebnu opremu za fotografiranje – izjavio je Starčević iz gospićkog Foto Kluba.

Program tečaja provesti će vas kroz povijest fotografije, građu fotoaparata, razliku između digitalne i analogne fotografije, svjetlo i kompoziciju, funkcije fotoaparata i objektiva, te konačno – rad s fotoaparatom. Detaljniji program pogledajte na linku Program Tečaja fotografije.

Prijave na ovaj Tečaj fotografije možete izvršiti na mail [email protected], a za detaljnije informacije pratite i Facebook profil Foto Klub Gospić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close