KolumneLifestyle

Foto Klub Gospić poziva na tečaj osnova fotografije u KIC-u! 

Tečaj fotografije usmjeren na osnove digitalne fotografije uskoro će se održati u Lici – najavili su nam iz Foto Kluba Gospić


S obzirom da ljubitelji fotografije često nemaju ovakvu priliku sudjelovati tečajevima fotografije u Ličko-senjskoj županiji, iz Kluba pozivaju sve zainteresirane na prijave i uvodno predavanje koje će se održati 29. veljače 2016. u gospićkom Kulturno informativnom Centru.

Tog dana na rasporedu je uvodno predavanje koje će održati Franjo Starčević iz Gospića, dugogodišnji profesionalni fotograf i ljubitelj fotografske umjetnosti, zajedno s ostalim članovima Kluba.

Predznanje o fotografiji nije potrebno jer je tečaj za entuzijaste i sve one koji vole fotografiju, a isto tako napomenuo bih da nije potrebno imati posebnu opremu za fotografiranje – izjavio je Starčević iz gospićkog Foto Kluba.

Program tečaja provesti će vas kroz povijest fotografije, građu fotoaparata, razliku između digitalne i analogne fotografije, svjetlo i kompoziciju, funkcije fotoaparata i objektiva, te konačno – rad s fotoaparatom. Detaljniji program pogledajte na linku Program Tečaja fotografije.

Prijave na ovaj Tečaj fotografije možete izvršiti na mail [email protected], a za detaljnije informacije pratite i Facebook profil Foto Klub Gospić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close