DogađanjaKontinentVijesti

FOTO Kestenijada Via Ribnik okupila više od 1000 posjetitelja

U OPĆINI RIBNIK

Prošle subote, 16. listopada, u Ribniku se u Karlovačkoj županiji održala kestenijada s preko 1000 posjetitelja


U organizaciji agencije Croatia Open Land DMC Tours iz Karlovca, te partnera Općine Ribnik i Laga Vallis Colapis, cjelodnevno događanje održalo se po prvi put u centru Općine Ribnik – u dvorcu koji je simbol ove male općine nedaleko granice sa Slovenijom.

Program je počeo od jutra, sportska događanja u vidu olimpijade starih sportova te streličarski turnir, tokom cijelog dana zabavljali su stariju i mlađu publiku. U isto vrijeme, desetak lokalnih OPG-ova nudilo je svoje proizvode, a neki od njih već oko podneva rasprodali su svoje proizvode. Na istom mjestu, unutar zidina Starog grada Ribnika, pekli su se i kesteni koji su se prodavali po promotivnoj cijeni, a moglo se kušati i domaće pivo lokalne karlovačke craft pivovare.

Na predavanju Laga Vallis Colapis lokalni OPG-ovi upoznati su s aktualnim natječajima i mogućnostima sufinanciranja projekata u raznim iznosima, a trenutno najviše s onim o bespovratnim sredstvima u iznosu do 50.000 eura.

Stari Kostenjari, Karlovački tamburaški orkestar i bend Begini, tokom cijelog dana događanja svirali su razne hitove i zabavljali okupljeno mnoštvo gostiju. Veći broj gostiju zabilježen je iz Zagreba, okolice Karlovca, te susjedne Slovenije.

Organizatori su zadovoljni događajem, te su u kratkim govorima svima zahvalili na podršci, velikoj posjeti i uspješnom događanju u Ribniku. Događanje se održali u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Fotogaleriju događanja pogledajte u nastavku ovog teksta.


 

Komentari

Komentara


Foto: JOSIP DURDOV, LIKA CLUB

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close