Lifestyle

FOTO Jasikovac dobiva novo ruho, radovi se bliže kraju

Na Facebook stranici Grada Gospića danas su objavljene nove fotografije s Jasikovca


Radovi u Jasikovcu privode se se kraju. Grad Gospić revitalizirao je predivnu šetnicu i park za rekreaciju, nekadašnje okupljalište Gospićana. Provedbom projekta vrijednog 3 milijuna kuna povučenih iz EU kroz Operativni program  „Konkurentnosti kohezija 2014.-2020.“ uređena je šetnica, postavljene su sprave za vježbanje, dječje igralište, rasvjetni stupovi, info kućice, sjenica, stijena za penjanje, promatračnica za ptice kojima ova šuma obiluje – pišu u Facebook objavi.

Podsjetimo, Grad Gospić nositelj je projekta dok su partneri HGSS Gospić, Lička ekološka akcija i Javna ustanova za zaštitu i očuvanje prirode Ličko-senjske županije.

Na naš upit za više informacija o ovom projektu, u Gradu Gospiću ne kriju zadovoljstvo realizacijom projekta, ne otkrivajući ipak ekskluzivne vijesti ističu kako u sportskom, profesionalnom i rekreativnom smislu, imaju velike planove za Jasikovac te pozivaju sugrađane da lijepe zimske dane provedu upravo u zelenom dnevnom boravku grada – Jasikovcu.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close