Grad ZagrebScena

FOTO IZLOŽBA: Europska volonterska služba u Hrvatskoj

Nakon godinu dana u Urbanoj mladeži, naši EVS volonteri odlaze.


Dana i Leci će podijeliti s vama svoje doživljaje, bogata iskustva i prijateljstva godine dana Europske volonterske službe u Zagrebu. Od pripreme prije samog dolaska, potrebni dokumenti, prilagodba lokalnoj zajednici, kako su provodili radne sate i slobodne dane, što im se svidjelo i što nije, itd. Dođite i poslušajte što imaju za reći te ih slobodno pitajte sve što vas zanima.

Osim osobnog iskustva, Dana i Leci će vam prezentirati EVS kao dio besplatnog putovanja. Također smo pripremili za vas i foto izložba njihove volonterske službe u Urbanoj mladeži, koja će biti postavljena u Funk baru u Tkalčićevoj 52 od 27.09. do 04.10. te je besplatna za sve goste za posjetiti u bilo koje doba dana.

Event “How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH” je dio EVS projekta “Youth mobility – Cro – EU” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close