Turizam

FOTO Kako izgleda novootvoreni bazen u Velikom Grđevcu kod Bjelovara?

Matija Jasenko dvadesetšestogodišnji je magistar kineziologije i ravnatelj Kulturnog centra Mato Lovrak u Velikom Grđevcu pod koji pripada novoizgrađeni sportsko-rekreacijski centar Veliki Grđevac, Lovrakov centar – vlak i mlinareva kuća, ŠRC Kukavica te memorijalna soba u sklopu osnovne škole Mato Lovrak u Grđevcu. Za portal Zvono.eu, odgovorio je na nekoliko pitanja.

Kako je biti najmlađi ravnatelj i raditi ovaj posao?

Odlično! Imam veliku odgovornost, ali isto tako i veliku podršku, počevši od Općine Veliki Grđevac s kojom imam odličnu suradnju, pa nadalje. Nastojim centar voditi na način da pružamo raznoliku ponudu interesantnu svim uzrastima, pa tako ovog ljeta imamo još puno stvari koje planiramo ponuditi ljudima.

Pred nama je vikend – hoće li dio ponude uključivati i nešto za mlade?

Upravo tako! Naime, ovaj vikend planiramo produžiti noćno kupanje i napraviti pravi party na bazenu. Bit ćemo otvoreni minimalno do 2 sata, a svi koji dođu moći će uživati u opuštenoj ljetnoj atmosferi uz hostese i energetsko piće »Hell«, dok će živa glazba i DJ upotpuniti ovaj doživljaj. Cijena ulaznice je samo 10 kuna. Ovakve partyje planiramo održavati svake srijede i subote i u kolovozu. Naime, cilj nam je studentima koji su se vratili kući na praznike pružiti dio one atmosfere koju preko godine imaju u Zagrebu, gdje su primjerice studentske srijede u »Roku« neizostavan dio studentskog života. Ujedno ćemo time biti jedini u županiji koji će omogućiti izlazak polovicom tjedna.

Što je s ostatkom ponude do kraja ljeta?

Za početak bitno mi je naglasiti da želimo Lovrakov centar sa svim njegovim segmentima objediniti u jedinstvenu ponudu. Tako smo primjerice organizirali ponudu za grupe djece, poput primjerice vrtićkih grupa, gdje za 17 kuna mogu obići vlak u snijegu, mlinarevu kuću i osobno na neki način doživjeti tu priču koju više manje svi već znaju barem preko filma, a u tu cijenu je onda uključena i cjelodnevna ulaznica za bazen. Nadalje, djeci koja žive u relativnoj blizini omogućit ćemo učenje plivanja. Trenutno prikupljamo prijave za grupe koje ćemo nastojati organizirati tako da za 200 kuna u 9 termina u kojima će djeca dolaziti na bazen uz pomoć trenera nauče plivati. Grupe ću trenirati osobno, a raspored ćemo nastojati napraviti tako da je u grupi petero djece, što smatramo da je jako kvalitetan omjer u odnosu na veće grupe neplivača.

Više o bazenu čitajte na zvono.eu ovdje! 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Štefan Brajković

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close