VijestiGrad ZagrebTurizam

FOTO U Ivancu se na Festivalu kiparenja motornom pilom predstavila i Grabovača!

Uz mnoštvo aktivnosti djelatnika parka, Pećinski park Grabovača ovog vikenda predstavio se i na drugom po redu Hrvatskom festivalu kiparenja motornom pilom.

Ovaj zanimljiv festival organiziralo je Društvo za športsku rekreaciju Salinovec, pod pokroviteljstvom Grada Ivanca i Šumarskog fakulteta u Zagrebu pri Sveučilištu u Zagrebu. Festival je prezentirao zanimljive vještine natjecatelja u rezbarenju drveta. Sudjelovali su i inozemni kipari iz Slovenije i Srbije, uz desetak domaćih kipara iz različitih dijelova Hrvatske.

Pećinski park Grabovača u Ivancu se na reklamnom štandu predstavio brošurama i turističkom ponudom, a na zanimljiv način djelatnice Iva Murgić i Suzana Fajdetić animirale su najmlađe posjetitelje kroz edukacijsku radionicu.

Pogledajte nekoliko atraktivnih fotografija!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Pećinski park Grabovača

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close