VijestiPolitika

FOTO Ilegalni migranti usred bijela dana prolaze kroz Široku Kulu

Migranti svakodnevno prolaze kroz Hrvatsku, a dok su prije hodali samo noću i kretali se po šumama, sad ih se sve češće može vidjeti i danju u naseljima.


Prošli tjedan objavili smo  snimku šatora koje su migranti podigli u šumi na području Široke Kule. Prema informacijama s terena, u šumi je boravilo minimalno 50 migranata koji su iza sebe ostavili nered i onečišćenje okoliša.

Danas se pojavila još jedna zabrinjavajuća dojava iz Široke Kule. Portal gspress objavio je fotografiju dvadesetak ljudi koji su usred bijela dana prolazili kroz središte mjesta. Fotografiju možete pogledati na LINKU

Iako odgovorni tvrde da je hrvatska granica sigurna po pitanju ilegalnih imigranata, ovakvi prizori pokazuju stvarno stanje na terenu. Nedavno smo proveli anketu u kojoj je sudjelovalo nešto više od 1000 naših čitatelja, a anketa je pokazala da njih čak 91% smatra da se više ne osjeća sigurno u svojim domovima.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close