VijestiLifestyle

FOTO Hvalevrijedna humanitarna akcija Airsoft teama Gospić

Hvalevrijednu humanitarnu akciju organizirao je ovih dana Airsoft team Gospić.


Naime, klub je 8. prosinca organizirao airsoft susret s ciljem prikupljanja slatkiša i poklona za djecu. Na susretu je sudjelovalo 70 igrača airsofta koji su umjesto novca za kotizaciju donijeli slatkiše. Nakon pakiranja poklona, članovi kluba su u nedjelju 15. prosinca u dvorani KIC-a uz pratnju Djeda Mraza darivali korisnike udruge “Pčelice”.

Bilo je 70 sudionika i stvarno su donijeli more toga. Stoga smo mi odlučili te slatkiše spakirati i večeras podijeliti korisnicima udruge Pčelice, a sutra navečer maloj djeci koja se liječe na Dječjem odjelu Opće bolnice Gospić. To je neki mali znak pažnje od nas u ovo blagdansko vrijeme, rekao je Zrinko Dejanović, predsjednik Airsoft teama Gospić.

Zrinko ističe da su na ideju o humanitarnoj akciji došli spontano, a ovo nije prvi put da gospićki zaljubljenici u airsoft rade ovakav događaj.

Do sada smo već organizirali jedan humanitarni događaj gdje smo skupljali sredsta za udrugu Pčelice, također smo sponzorirali kupovinu nogometnih dresova najmlađem uzrastu Nogometnog kluba Gospić i ovo je samo jedan nastavak cijele te tradicije koju namjeravamo nastaviti, rekao je Zrinko.

AirSoft je moderan, ekstremni, borbeni sport ili rekreacijski hobi u kome sudionici eliminiraju protivnike gađajući se “ kuglicama” iz “Airsoft oružja”. Svoje korijene vuče iz Japana gdje se razvio kao zabavna timska igra. Svoj procvat je doživio u SAD-u gdje je, uz paintball, postao vrlo popularna timska igra zbog svoje realističnosti, sigurnosti i pristupačnosti. AirSoft “oružja” su vjerne replike realnih oružja, jednaka su po dimenzijama, detaljima i skoro iste težine. Suština samog mehanizma airsoft opreme je da malom količinom zraka izbacuje plastičnu kuglicu.

Airsoft Team Gospić je osnovan u veljači 2016. godine. Klub trenutno ima petnaest članova, ali njihov broj stalno raste jer se ljudi sve više zanimaju za airsoft kao jedan novi vid adrenalinske zabave.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close