VijestiLifestyle

FOTO Hvalevrijedna humanitarna akcija Airsoft teama Gospić

Hvalevrijednu humanitarnu akciju organizirao je ovih dana Airsoft team Gospić.


Naime, klub je 8. prosinca organizirao airsoft susret s ciljem prikupljanja slatkiša i poklona za djecu. Na susretu je sudjelovalo 70 igrača airsofta koji su umjesto novca za kotizaciju donijeli slatkiše. Nakon pakiranja poklona, članovi kluba su u nedjelju 15. prosinca u dvorani KIC-a uz pratnju Djeda Mraza darivali korisnike udruge “Pčelice”.

Bilo je 70 sudionika i stvarno su donijeli more toga. Stoga smo mi odlučili te slatkiše spakirati i večeras podijeliti korisnicima udruge Pčelice, a sutra navečer maloj djeci koja se liječe na Dječjem odjelu Opće bolnice Gospić. To je neki mali znak pažnje od nas u ovo blagdansko vrijeme, rekao je Zrinko Dejanović, predsjednik Airsoft teama Gospić.

Zrinko ističe da su na ideju o humanitarnoj akciji došli spontano, a ovo nije prvi put da gospićki zaljubljenici u airsoft rade ovakav događaj.

Do sada smo već organizirali jedan humanitarni događaj gdje smo skupljali sredsta za udrugu Pčelice, također smo sponzorirali kupovinu nogometnih dresova najmlađem uzrastu Nogometnog kluba Gospić i ovo je samo jedan nastavak cijele te tradicije koju namjeravamo nastaviti, rekao je Zrinko.

AirSoft je moderan, ekstremni, borbeni sport ili rekreacijski hobi u kome sudionici eliminiraju protivnike gađajući se “ kuglicama” iz “Airsoft oružja”. Svoje korijene vuče iz Japana gdje se razvio kao zabavna timska igra. Svoj procvat je doživio u SAD-u gdje je, uz paintball, postao vrlo popularna timska igra zbog svoje realističnosti, sigurnosti i pristupačnosti. AirSoft “oružja” su vjerne replike realnih oružja, jednaka su po dimenzijama, detaljima i skoro iste težine. Suština samog mehanizma airsoft opreme je da malom količinom zraka izbacuje plastičnu kuglicu.

Airsoft Team Gospić je osnovan u veljači 2016. godine. Klub trenutno ima petnaest članova, ali njihov broj stalno raste jer se ljudi sve više zanimaju za airsoft kao jedan novi vid adrenalinske zabave.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close