Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

FOTO: U Gospiću prvi put javno predstavljen prijedlog gradskog proračuna

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Gospića javno predstavljen prijedlog proračuna za 2018. godinu.


Po prvi puta u povijesti Grada Gospića građani su imali priliku na službenim internetskim stranicama Grada davati svoje prijedloge kroz ponuđeni obrazac. Kako se proračun Grada Gospića zbog većine u Vijeću nije prihvatio već više od mjesec i pol dana, gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević odlučio je iznijeti prijedlog proračuna javnosti, građanima korisnicima i poreznim obveznicima kako bi stavke u proračunu bile transparentne.

U uvodnoj riječi gradonačelnik je zahvalio svima koji su se javili i podnijeli svoje primjedbe na prijedlog proračuna jer time sudjeluju u kreiranju proračuna Grada Gospića te je istaknuo kako mu je žao što nitko od vijećnika iz HDZ-a nije došao na današnje predstavljanje proračuna.

Zamjenica gradonačelnika Kristina Prša je objasnila prihodovnu i rashodovnu stranu proračuna te iznijela problematiku oko planiranja i punjenja proračuna te zakonsku osnovu po kojoj se sam proračun i stvara, a predstavljeni su i kapitalni projekti planirani u 2018. godini.

Prijedlog proračuna Grada Gospića za 2018. godinu u PowerPoint prezentaciji možete pogledati OVDJE

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close