Scena

FOTO U Gospiću otvoren 2. Mali lički likovni anale

U predvorju Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante Starčević u Gospiću sinoć je otvorena izložba dječjih  likovnih radova 2. Mali lički likovni anale.


Drugi put zaredom Likovna udruga Lika organizirala je likovni natječaj za djecu osnovnoškolske dobi. Na izložbi su predstavljena 92 likovna rada iz šest škola Ličko-senjske županije, a žiri u sastavu predsjednika Likovne udruge Lika Nikice Jelića, prof. Saše Živkovića i prof. Antona Orzesa odabrao je po tri najbolja rada iz nižih razreda i predmetne nastave.

U razrednoj nastavi prvo mjesto osvojila je Franka Kaniški iz Osnovne škole Karlobag, drugo mjesto Dario Špehar iz Osnovne škole Ante Starčević Pazarište Klanac,a treće mjesto Leonarda Rukavina iz Osnovne škole Perušić. Posebne pohvale u kategoriji razredna nastava dobile su Karla Rukelj iz Karlobaga i Stipe Levar iz Pazarište-Klanac.

U osnovnu školu dr.Ante Starčevića Pazarište Klanac ide prva nagrada u predmetnoj nastavi, učeniku Ivanu Starčeviću. Gospićki učenici Matija Uzelac i Pavla Lenić podijelili su drugo mjesto, treća je bila Doris Divković iz Pazarišta-Klanac. Posebne pohvala u predmetnoj nastavi idu Nini Anastasovski i Klaudiji Grubešić iz koreničke Osnovne škole dr. Franjo Tuđman.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: LIKACLUB/Lika express | Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close