VijestiSport

FOTO: U Gospiću održan jedan od najjačih europskih turnira u dvoranskom hokeju!

U periodu 16.-19. studenog 2017. godine u gospićkoj gradskoj sportskoj dvorani održan je drugi međunarodni turnir pod nazivom Gospić International Hockey Festival.


Organizatori su zadovoljni odazivom ekipa jer su na turniru sudjelovale neke od najjačih ekipa u Europi. Na turniru su sudjelovale ekipe iz Poljske, Ukrajine, Kazahstana, Bugarske, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Ekipu iz Poljske, Grunwald iz Poznana, čini nekoliko reprezentativaca koje očekuje Svjetsko prvenstvo u veljači 2018. u Berlinu, kao i ekipu iz Kazahstana, Besarys, a hrvatski prvak Zelina je ekipa čijih je pet reprezentativaca sudjelovalo u osvajanju turnira reprezentacija u Beču.

Cilj ovog turnira je promidžba dvoranskog hokeja kao sporta i inicijativa za pokretanjem škole dvoranskog hokeja te osnivanje kluba u Gospiću. Organizatorica Ines Ivić u petak, 17. studenog, održala je prezentaciju dvoranskog hokeja vrtičkoj skupini djece te dvjema skupinama iz osnovne škole (od 1.-4. razreda i 5.-8. razreda).

Gospić International Hockey Festival održavat će se tradicionalno svake godine u ovom periodu (sredinom mjeseca studenog) kao priprema ekipama za sezonu prvenstva u dvoranskom hokeju u europi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close