VijestiSport

FOTO Gospić prvi put vježbao uz Aktivnu Hrvatsku

Aktivnost i sportski duh pokazao se danas na gospićkom Trgu Stjepana Radića uz trening Aktivne Hrvatske!


Ove subote, 14. srpnja na Trgu Stjepana Radića održan je trening sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Trening je vodio tim stručnjaka s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu predvođen Ivanom Antunovićem, a pridružili su mu se Jana Pavlović i Tian Jagarić. Prije samog početka treninga ispričali su se u ime Renate Sopek koja zbog osobnih razloga nije mogla doći.

Trening je trajao 50 minuta i bio je prilagođen svim dobnim skupinama. Novitete iz područja medicine, kineziologije i nutricionizma vježbačima su predstavili Hrvatska liječnička komora, Biotrening, Definicija hrane i poliklinika Affidea. Svi vježbači koji su došli na trg dobili su HEP majicu za vježbanje, kao i bočicu Mg Mivele-vode. Decathlon je darovao loptu za trening, a NIVEA prostirke. Iz Merkur osiguranja pripremili su zdravi smoothie za sve vježbače, a Tosama je predstavila proizvode Jasmin sport. Vježbači su dobili i primjerak Jutarnjeg lista te časopisa Men’s Health.

Trening u Gospiću održao se u suradnji s Gradom Gospićem i gradonačelnikom Grada Gospića Karlom Starčevićem.

Pogledajte galeriju fotografija!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close