KontinentalniTurizamIzdvojeno

FOTO Gacka dolina ugostila najpoznatije hrvatske influencere, uskoro slijede osvrti na najčitanijim turističkim stranicama

Prošli vikend u Gackoj dolini ugošćeni su najpoznatiji hrvatski turistički influenceri. U organizaciji Turističke zajednice Grada Otočca, dvodnevno druženje i obilazak turističkih atrakcija, uključio je više domaćina iz raznih kategorija.
Događanje su posjetili Marina Obradović poznatija kao “Priče jedne kuhače”, Putoholičari, Skitnice.hr, Explore Croatia te Putni Kofer.
Tako smo u subotu 3.6. s ovom veselom ekipom napravili biciklističko turističku turu 🚲 pod vodstvom Velebit aktivnosti tijekom koje smo posjetili OPG Bronzi Bee 🐝🍯 gdje se ekipa upoznala s apiterapijom, Aeroklub Otočac 🚁, svetište boga Mitre, Majerovo vrilo i Opg Mayer nakon kojeg je slijedio vrhunski ručak u Vrilo Gacke. Zatim smo 🚲 nastavili do Crkvice sv. Franje i Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda 🐟, a ekipa je dan začinila s 🍕 i 🥞 u Pizzeria Ruspante. Nedjelja je započela pravim ličkim doručkom u Hotel & Restaurant Zvonimir nakon čega je slijedio posjet Muzej Gacke Otočac 🏛 i turistički obilazak Grad Otočac pod vodstvom Ruže Orešković na kojem se pridružio i gradonačelnik Goran Bukovac. Zatim smo posjetili @Opg Lucija Sekula na kojem se ekipa upoznala s vinom od kupina i malina 🍷dok su se kod Dragica Udruga Gačanka Rogić upoznali s tradicijom i običajima. Ni kiša nije omela isprobavanje pastrve u Bistro Ribič Otočac, a nakon toga se pojavilo ☀️ i omogućilo obilazak Kuterevo Bears Sanctuary. – kažu na društvenim mrežama iz Turisitičke zajednice.
U nastavku pogledajte fotogaleriju.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close