KolumneScena

Na mladima svijet ostaje: Predstavljamo fotografkinju amaterku Đurđicu Banić

Naši vjerni čitatelji dobro znaju kako je jedna od misija portala Likaclub.eu predstavljanje mladih talenata iz svih sfera života. Današnja tema nam je fotografija, odnosno mlada i talentirana fotografkinja amaterka Đurđica Banić.

Slavonka ličkih korijena svoju strast pronašla je u fotografiji, na pitanje kako se rodila ljubav prema fotografiranju kaže “Ljubav se rodila spontano, oduvijek sam voljela kamerom hvatati neke detalje. Prilikom  putovanja u Sarajevo, jedna gospođa mi je predložila da se počnem ozbiljnije baviti fotografijom jer imam “oko za detalje”, potaknuta prijedlogom kupila sam kvalitetan fotoaparat i tko je sve krenulo”.

“Inspiraciju pronalazim spontano, uzmem aparat i slikam onako kako ja to vidim, jednostavno nema pravila” – rekla nam je Đurđica.

Ono što zanima sve koji se dive dobroj fotografiji je što je zapravo važno da fotografija bude dobra – “Po meni najvažnije je oko samog fotografa. Bez obzira na cijenu fotoaparata i količinu iskustva, ako nemaš osjećaj za fotografiju ona neće biti posebna” objasnila nam je naša sugovornica.

U nastavku donosimo galeriju fotografija mlade autorice, uživajte!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Đurđica Banić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close