VijestiTurizam

FOTO: Drugog dana Instameeta zvijezde društvenih mreža su istražile Plitvičke doline!

Proteklog vikenda na Plitvičkim jezerima se održao Instameet, popularno međunarodno okupljanje poznatih Instagram korisnika s velikim brojem pratitelja. Nakon pustolovine na Plitvičkim jezerima prvog dana Instameeta, zvijezde društvenih mreža su istražile i Plitvičke doline, javlja The Plitvice Times.


Drugi (i posljednji) dan Instameeta započeo je u Baraćevim špiljama, jednoj od omiljenih turističkih destinacija koja se nalazi u blizini sela Nova Kršlja u Rakovici. Poznati Instagrameri su gotovo sat vremena obilazili špilje i oduševio ih je nevjerojatni, jedinstveni život podzemlja.

Nakon posjeta špiljama, fotografi i influenceri su posjetili Stari grad Drežnik u Plitvičkim dolinama, gdje ih je Mira Špoljarić, ravnateljica Turističke zajednice grada Rakovice, upoznala s zanimljivim povijesnim činjenicama o području Plitvičkih dolina.

Dan je završio spektakularnim posjetom ranču “Dolina Jelena”, smještenom oko 12 kilometara sjeverno od Nacionalnog parka Plitvička jezera. Dolina jelena proteže se na čak 15 hektara i uključuje obje vrste jelena – onu manju, jelena lopatara, koji se ističe svojim raskošnim rogovima i elegancijom te onu veću, običnog jelena.

Pogledajte u galeriji fotografija kako je bilo drugog dana Instameeta na Plitvičkim jezerima!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close