LifestyleIzdvojeno

FOTO Dragan Štakić i Klara Prpić najbolji na prvoj noćnoj utrci u srcu Gospića

LIKA NIGHT RUN

„Lika Night Run“ naziv je noćne utrke na 5 kilometara koja se sinoć po prvi put održala u park šumi Jasikovac.


Povodom dana grada Gospića utrku je uz pomoć Grada Gospića organizirao Atletski klub Velebit 2001, s ciljem podizanja svijesti o važnosti trčanja i rekreacije općenito, ali i populariziranja ove sve omiljenije destinacije Gospićana.

Motiv za utrku je došao iz redova kluba i naišao je na plodno tlo u Gradu Gospiću, kako bi pomoću tog jednog lijepog događaja promovirali park šumu i zdrav život. Park šuma je doživjela veliku preobrazbu u zadnjih par godina, uložena su velika financijska sredstva da bi se prilagodila jednom prosječnom građaninu i kao takva predstavlja idealno mjesto za održavanje trkačkih manifestacija”, rekao je Marko Pražić iz AK Velebit 2001.

Na utrci je sudjelovalo 70 natjecatelja različitih dobnih skupina, podjednako u muškoj i ženskoj konkurenciji. Svaki sudionik na poklon je dobio majicu s logom utrke, a za najbolje natjecatelje organizatori su osigurali medalje i prigodne nagrade.

Najbrži u muškoj kategoriji je bio Dragan Štakić iz AK Plitvice, drugo mjesto je pripalo Marijanu Butorcu iz AK Velebit 2001, a treće mjesto Zrinku Županiću , još jednom članu AK Velebit 2001. U ženskoj kategoriji najbrža je bila Klara Prpić iz AK Velebit 2001, drugo mjesto je pripalo Katici Petrlić iz SK Otočac, dok je treće mjesto osvojila članica AK Velebit 2001 Dorotea Rukavina.

Organizatori ovim putem zahvaljuju poduzeću Lika svjetlo koje je osiguralo nagrade za najbolje natjecatelje – bežične lampe inspirirane radom Nikole Tesle, kao i Želimiru Rosandiću koji je ručno izradio medalje i donirao dva unikatna sata s temom Jasikovca za tombolu nakon utrke.

Nakon dodjele medalja natjecatelje i njihove navijače zabavljao je domaći punk-rock bend DC5, a kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji fotografija!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close