VijestiTurizam

FOTO Dočekom svetog Nikole i otvorenjem klizališta započeo “Prosinac u Gospiću”

Obilježavanjem blagdana Svetog Nikole i otvorenjem klizališta na Trgu Stjepana Radića u petak 6. prosinca svečano je otvorena manifestacija „Prosinac u Gospiću“.


Sve je započelo još u popodnevnim satima u Katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije, dočekom svetog Nikole koji je stigao s vrećom punom darova za gospićke mališane.

Nakon darivanja i druženja u Katedrali povorka građana predvođena sv. Nikolom krenula je prema Trgu Stjepana Radića gdje je uz otvorenje klizališta i glazbeni nastup grupe GS Big Band svečano započela manifestacija Prosinac u Gospiću.

Manifestacija će trajati sve do 31. prosinca, a sva događanja će se odvijati na glavnom gradskom trgu koji je ove godine postao mala Božićna šuma prepuna blagdanskih čarolija.

Pogledajte galeriju fotografija!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close