VijestiDomTurizam

FOTO Djed Mraz hit na sajmu u Rakovici: pjevao, plesao, pozirao i stvorio atmosferu!

U subotu održan Božićni sajam u Rakovici imao je i posebnu atrakciju, Djeda Mraza koji je dijelio poklone djeci na manifestaciji. Djed Mraz razgovarao je s okupljenima, sudjelovao u programu s nogometnim i košarkaškim klubom, a na veliko oduševljenje djece Plitvičkih dolina zabavljao ih je s zajedničkim nastupom uz mađioničara iz Udruge Cikorama. Osim toga, zabavni Djed pozirao je i službenom fotografu Radi Jugu pred okupljenima. Na kraju samog programa, uz Julijanu Tutiću i Tonu Butinu na bini je zapjevao i božićne adventske pjesme.

rakovica-htz-1

Iz Turističke zajednice općine Rakovica potvrdili su veliku čast posjetom Djeda Mraza Plitvičkim dolinama, te se nadaju dolasku i sljedeće godine. Po završetku manifestacije, Djed Mraz se vratio u sjeverne krajeve Europe “otkud planira nastavak po sajmovima diljem svijeta”. Istaknuo je zabavni Djed, a mi vam donosimo fotogaleriju druženja.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close