ObrazovanjeIzdvojeno

FOTO Dječji vrtić Pahuljica bogatiji za nova igrala

ULAGANJE U DJEČJE VRTIĆE

Kroz Projekt ulaganja u dječje vrtiće Grad Gospić uredio je igrališta dječjih vrtića u ukupnoj vrijednosti 735.064,45 kn.


Dječji vrtić Pahuljica na svom vanjskom igralištu bogatiji je za još nekoliko novih igrala kao i za novu specijalnu antistres podlogu.

Povodom završetka druge faze, Dječji vrtić Pahuljica posjetili su predstavnici Grada Gospića i Komunalca koji je bio izvođač radova.

Cilj projekta je osiguravanjem adekvatnog i sigurnog prostora za igru i boravak djece na igralištu u sklopu dječjeg vrtića, kroz poboljšanje dostupnosti lokalne infrastrukture, doprinijeti socijalnoj i demografskoj revitalizaciji područja. Prva faza ovog projekta provedena je 2018. uz financijsku potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz Programa podrške regionalnom razvoju 2018. godine, dok je druga faza projekta sufinancirana sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije kroz program podrške brdsko-planinskim područjima sa 200.000,00 kn“, istaknuo je voditelj projekta Marko Bošnjak.

Da su ova sredstva utrošena na najbolji mogući način potvrđuju nasmijana lica naših mališana koji su oduševljeno prionuli igri na novim igralima, navode u Gradu Gospiću.

„Ovakva ulaganja kojima se poboljšava kvaliteta naše ustanove su nam od iznimnog značaja, stoga ovim putem zahvaljujem Gradu Gospiću koji je uložio trud i znanje u provedbi ovog projekta“, kazala je ravnateljica Snježana Biškupović.

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close