VijestiLifestyle

FOTO Članovi HZ Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata posjetili Novalju

Hrvatska zajednica udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata kroz projekt “Rekreativno- stvaralačke i natjecateljske aktivnosti” od 18. do 21. rujna 2019. održala je druženje roditelja u Novalji.


Sudjelovalo je 110 roditelja članova iz 43 Udruge iz cijele Hrvatske od Vukovara do Dubrovnika. Natjecali su se u disciplinama primjerenim njihovoj životnoj dobi (stolnom tenisu, pikadu, šahu, kartanju, boćanju).

U sklopu susreta u Hotelu “Liberty” održana je redovita izvještajna sjednica Sabora na kojoj su prezentirali rad Zajednice. Osim roditelja sjednici su nazočili i brojni gosti, izaslanik Predsjednice RH, Ante Deur i glavna tajnica MHB, Nevenka Benić.

Na spomen obilježju prvog Hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana svim poginulim braniteljima odana je počast polaganjem vijenca i paljenjem svijeća a u crkvi sv. Katarine održana je Sveta misa za sve poginule hrvatske branitelje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Novalja - službena stranica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close