SportIzdvojeno

FOTO Članovi “AK Velebit 2001.” nastupili na 11. memorijalnom ultramaratonu Karlovac – Plitvice

Povodom obilježavanja 30 godina od pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića Udruga specijalne policije Grom iz Karlovca i Atletski klub Plitvice organizirali su 11. memorijalni ultramaraton Karlovac – Plitvice u dužini od 80 kilometara.


Start utrke je bio 30.03.2021. godine u 22:00 sata iz Karlovca, a cilj na Plitvičkim jezerima je bio 31.03.2021. u 9 sati kod spomenika Josipu Joviću. Utrka je bila organizirana na način da sudionici nisu trebali trčati punu dužinu utrke, već tko koliko može ili želi, ali uvjet je bio da jedan od članova uvijek bude na stazi.

Članovi AK Velebit 2001. su uspješno i časno odradili utrku i ostvarili sljedeće rezultate:

1. Marijan Butorac – 75 km
2. Martin Mataić – 71 km
3. Dijana Butorac – 60 km
4. Marija Pađen – 53 km
5. Josip Milinković – 48 km
6. Joso Hećimović – 47 km
7. Mile Vukelić – 20 km

Čestitamo svim sudionicima memorijalnog ultramaratona na ostvarenim rezultatima te organizatorima Udruzi specijalne policije Grom iz Karlovca i Atletskom klubu Plitvice.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: AK Velebit

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close