Vijesti

FOTO ČITATELJA Pošaljite nam svoju kvalitetnu fotografiju i nagradite se!

Vaša zanimljiva fotografija od danas može postati još zanimljivija, našim čitateljima! Ali to nije sve, za tu fotografiju možete biti i nagrađeni. Sad već imate pažnju?

Portal LIKACLUB ne bi nastao da nije bilo volontera i aktivnih čitatelja/suradnika koji se većinom nalaze diljem Hrvatske. Boka Kotorska, Zadar, Virovitica, Osijek, Zagreb i Rijeka, samo su neki od gradova gdje ste susretali članove naše redakcije i pozdravljali ih uz nama ugodne komentare poput “čitamo LIKACLUB, super ste”.

Sada smo i vas, naše čitatelje, odlučili uključiti u stvaranje sadržaja na portalu. Ako se nalazite na zanimljivom događanju, imate dobru fotografiju prirode ili ste u ključnom trenutku u centru nekog zbivanja, od danas Vas pozivamo da nam ju pošaljete putem maila na [email protected] ili u inbox naše Facebook stranice. Fotografiju vrednujemo kvalitetom, aktualnošću i tematikom.

Ako fotografiju objavimo, javiti ćemo vam se povratno i nagraditi vas sa 100 hrvatskih kuna. Nije mnogo, ali za par klikova koji nama omogućava dobar svjež sadržaj, nije ni malo. Možete si kupiti majicu u H&M-u, ako ne živite na visokoj nozi kao poznata mama iz Zadra. A ako živite, poklonite ili počastite ekipu! Sretno!

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close