FOTO Avanturisti iz Otočca na kondicijskoj pripremi kajakarenjem

Tena Brnad

Avanturistički dvojac iz Otočca, Milan Krznarić i Stipe Piršljin, u nedjelju 24. ožujka, otišli su na kondicijsku pripremu kajakarenjem uz primorsku obalu od Jablanca prema Karlobagu.


Sunčani dan i mirno more pružili su dobre uvjete za kajakarenje ali i za uživanje u pogledu prema nebrojenim uvalama Hrvatskog primorja. Najpoznatija je uvala Zavratnica koja je neizbježna destinacija svakog ljubitelja prirode.

U ovu pripremu smo uključili i veslanje Velebitskim kanalom do otoka Raba gdje smo napravili kratku stanku na pristaništu Mišnjak. Na ovom dijelu prema Rabu susretali smo se sa morskim strujama koje su pružale veći otpor pri veslanju, ali to je pogodovalo za bolju pripremu, ispričao nam je Milan.

Spremamo se kondicijski za jedan projekt koji će uključivati višednevno kajakarenje. Ukupno smo preveslali 42 km, ali takvi pothvati iziskuju mnogo napora i psihofizičke snage, pa su i potrebne dobre pripreme”, rekao je Stipe.

Ovim putem Milan i Stipe se zahvaljuju Gregoru iz Feelfree iz Slovenije koji ih je podržao u nabavci kajaka i opreme, a koji podupire i njihove buduće avanturističke pothvate.


Foto: M.Krznarić / S. Piršljin

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u