VijestiSport

FOTO Adria Bike Plitvice Maraton 2018. još jednom uspješno okupio preko 600 biciklista!

Jučer se u Korenici još jednom pokazalo što čini turizam u Ličko-senjskoj županiji. Kvalitetna i uspješna događanja koja treba podizati iz godine u godine, s vremenom postanu ozbiljna tradicija. Uz događanja, konkretna lokalna ponuda, gostoprimstvo iznajmljivača apartmana i hotela, te lokalna zajednica koja razumije organizatore velikih utrka koji putuju cijelom Hrvatskom.

Organizator Hrvoje Šepić iz tvrtke HD Navigatio, vlasnik Adria Bike brenda, za LIKACLUB je istaknuo kako je riječ o šestoj utrci na Plitvicama, a osim toga još imaju Fužine i Krk. Kratko je istaknuo tko mu je pomogao oko organizacije utrke, koliko je prijavljenih i što to znači za Korenicu.

Pozdravljam Turističku zajednicu općine Plitvička Jezera, vatrogasce iz Korenice, Planinarsko društvo Mrsinj i atletski klub. Imamo preko 600 prijava, ali došlo je nešto manje posjetitelja jer se dio uvijek ne pojavi. Po našoj statistici sa svakim biciklistom dolazi po jedan pratitelj, što znači da je riječ o preko 1200 posjetitelja u Korenici tijekom današnje utrke.

Noć prije, u petak, Night Riders Croatia održali su noćnu vožnju plitvičkim krajem. 30-ak biciklista sa lampama proživjelo je vrhunski doživljaj i vozilo se pod noćnim lampama, uz sve ono što čini Liku – životinje, šumu i avanturu.

Pogledajte fotogaleriju s Facebook stranice Turističke zajednice općine Plitvička jezera Visit Plitvice Lakes!

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close